Παοκ Σλοβαν Μπρατισλαβασ / Καραπαπάς: Είναι λογικό, όταν όλα είναι εναντίον μας - 04 / Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη.

Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη.

Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Slovan-Bratislava-Copenhagen.jpg
Slovan-Bratislava-Copenhagen.jpg from cdn.kingbet.net
Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη.

Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα .

Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα .

Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης .

Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Καραπαπάς: Είναι λογικό, όταν όλα είναι εναντίον μας - 04
Καραπαπάς: Είναι λογικό, όταν όλα είναι εναντίον μας - 04 from s2.aek365.org
Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη.

Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, .

Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, .

Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, .

Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . ÎœÎ'Î
ÎœÎ'Î"ΙΚΗ ΜΠÎ'ΛÎ': ΠÎ'ΝÎ'ΘΗΝÎ'ΙΚΟΣ from 1.bp.blogspot.com
Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη.

Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση .

Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση .

Παοκ Σλοβαν Μπρατισλαβασ / Καραπαπάς: Είναι λογικό, όταν όλα είναι εναντίον μας - 04 / Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη.. Το πρώτο ματς του παοκ μέσα στην τούμπα για το conference league δεν… έκρυβε νίκη. Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την αεκ, ο παοκ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την σλόβαν μπρατισλάβας στα . Ο παοκ δίνει τη 2 η αναμέτρηση για τη φάση των ομίλων του europa conference league, . Ο παοκ υποδέχεται τη σλόβαν μπρατισλάβας, με σκοπό να κάνει το 2×2 στον όμιλο του στο conference league που θα του δώσει σημαντικό πρόκρισης . Η σλόβαν μπρατισλάβας έχασε ευκαιρίες, άντεξε στην πίεση .